Hotel Andrija ****

Kids Hotel Andrija **** je prvi tematski hotel za djecu u Hrvatskoj. Nalazi se pored Solaris Aquaparka i obiteljske šljunčane plaže s blagim i postepenim ulazom u more. Sve tu je osmišljeno za idealan obiteljski odmor s djecom do 10 godina.

Hotel je dizajniran u motivima podvodnog svijeta s morskim životinjama, ribama i koraljima koji se smiješe sa zidova. Sobe su moderno uređene u vedrim bojama. Restoran hotela također prati vodenu temu, a ima Kids zonu za sjedenje i dječji menu sa zdravim i ukusnim jelima.

Hotelski bazen s morskom vodom okružuje velika terasa gdje se izdvaja kutak za djecu tako da se odrasli mogu opustiti dok se djeca dobro zabavljaju.  Osvježenje  možete pronaći u Pool baru koji u ponudi ima širok izbor pića i svježe cijeđenih sokova.

Solarko je naše nasmiješeno sunce i vesela maskota hotela Andrija koju djeca jako vole. Animacijski tim i  Solarko su zajedno pripremili niz aktivnosti za dječje klubove MINI CLUB i SUMMER CLUB kao što su lov na blago, radionice, crtanje i još mnogo zanimljivih stvari koje će zaokupiti djecu u čarobnoj morskoj okolini.

Posebna briga poklanja se majkama s malom djecom, stoga smo osmislili i Kutak za majke gdje se nalazi sve što majke trebaju za pripremu hrane i presvlačenje beba. Ukoliko se pojavi potreba za čuvanjem djece postoji mogućnost babysittinga.


SOBE & APARTMANI

Razigran i maštovit dizajn

Nove obiteljske sobe hotela Andrija potpuno su preuređene prema suvremenim standardima. Lijep i ugodno dizajniran interijer uređen je tako da odgovori na sve zahtjeve moderne obitelji s malom djecom. Raspored je praktičan, a namještaj je siguran s mekim i oblim rubovima.  Maštoviti detalji o kojima smo vodili računa na svakom koraku će vas oduševiti.BAROVI & RESTORANI

Morska tema stvara čarobni ambijent

Restoran hotela Andrija uređen je u morskom ruhu. Pripremili smo široku ponudu  jela koja će se svidjeti vašim mališanima čak i ako su izbirljivi u vezi hrane. Dok se djeca  dobro zabavljaju u kids zoni birajući ukusne i zdrave obroke s kids menija vi možete opušteno uživati u jelu. Nakon obroka se možete počastiti slasticama, sladoledima i kolačima.BAZEN

Sunce, smijeh i dobra zabava uz bazen!

Hotel Andrija uz bazen za odrasle ima i dječji bazen gdje sasvim mala djeca mogu sigurno trčkarati i dobro se zabavljati. Gosti hotela mogu slobodno koristiti ležaljke uz bazen prema raspoloživosti, a dodatni ručnik po potrebi unajmiti kod hostese. Pool bar u ponudi ima svježe cijeđene sokove i razna druga osvježavajuća pića.ANIMACIJA

Predah za velike, zabava za male!

Potpun obiteljski odmor ne može se zamisliti bez dobre zabave za djecu! Uvijek dobro raspoloženi animatori rado se igraju s djecom, a za njih su osmislili mnoštvo aktivnosti i igara koje se zbivaju u MINI CLUBU i SUMMER CLUBU. Dok se vaši mališani dobro zabavljaju crtajući, plešući ili tražeći blago Vi birate hoćete li im se pridružiti ili uzeti malo vremena za sebe.

 

SHOPPING

Pravo vrijeme za shopping

Andrija shop asortiman je prilagođen  za obitelji s malom djecom, stoga tu možete pronaći dječju kozmetiku, hranu za bebe, pelene, igračke i odjeću.  Naravno u ponudi su i novine, razglednice i markice, te brojne druge sitnice koje možete ponijeti kao uspomenu s odmora u Dalmaciji.

FOTOGALERIJA HOTELA ANDRIJA


U SUSJEDSTVU

RESORT

Great Resort for a great vacation

Solaris Beach Resort nalazi se na samo 6 km udaljenosti  od grada Šibenika u poznatoj hrvatskoj regiji Dalmaciji. Ovaj turistički kompleks prostire preko 4 km duga obale koju krasi 5 tematskih plaža, uključujući višestruko nagrađivanu Bijelu plažu.


DESTINACIJA

Posjetite atrakcije u regiji

Solaris Beach Resort nalazi se u srcu Dalmacije poznatoj po moru i netaknutoj prirodi, kao i po znamenitostima koje morate vidjeti  poput drevnih mediteranskih gradova  kao što su Šibenik, Trogir, Splita, Zadar, Nin. U regiji se nalaze i 2 poznata nacionalna parka – Krka i Kornati.