Hotel Jure****+

Potpuno novi  Hotel Jure****+ je moderan i profinjen lifestyle hotel za sve koji se žele opustiti i zabaviti na odmoru. Prozračan i sofisticiran dizajn u hotelu stvara opuštajuću atmosferu u ambijentu otvorenog koncepta gdje su interijer i eksterijer odvojeni tek kliznim  staklenim vratima. Inovativni dizajn krasi dva nova restorana koji su međusobno povezani, te lounge bar.

Novi The Jure Spa je mjesto gdje ćete se osjećati ugodno i opušteno i uživati u odabranim tretmanima uz temu mora. Moramo spomenuti  jednu od najljepših plaža na Jadranu – nagrađivanu Bijelu plažu koja se nalazi odmah ispred hotela Jure.

Hotspot novog hotela će se nalaziti uz vanjski bazen, gdje  uz glazbu vlada odlično raspoloženje. Neprestana zabava u očaravajućem okruženju će Vas napuniti energijom, a možete se opustiti u posebnoj relax zoni hotela.


SOBE & APARTMANI

Solaris-Hotel-Jure-2016-Room2

Stilski interesantan i moderan dizajn

Prozračne i ugodne sobe u novom hotelu Jure pružaju savršen odmor nakon zabave. Dizajn sobe osmišljen je uz dašak originalnosti i puno modernog stila koji kombirnira prirodne materijale i razne boje. Sigurni smo da ćete se u zanimljivo uređenim sobama  osjećati odlično i napuniti energijom.BAROVI & RESTORANI

Solaris-Hotel-Jure-2016-aperitive-bar-e1450342726575

Inovativni ambijent otvorenog koncepta

Restoran i bar su otvorenog koncepta, a interijer i eksterijer isprepleteni su i međusobno razdvojeni tek pomičnim staklenim stjenkama. Inovativno su osmišljena dva  nova hotelska restorana sa širokom ponudom ukusnih jela temeljenih na lokalnim i sezonskim namirnicama. Osvježenje možete pronaći u  Lobby i terrace baru, te u pool baru uz bazen.BAZEN

Rendering-hotel-Jure-2016_POOL-1024x566

Hotspot za opuštanje i zabavu

Hotspot novog hotela Jure je uz vanjski bazen sa slatkom vodom. Možete plesati  uz omiljenu glazbu ili ispijati koktel iz Pool bara odmarajući se na ležaljci ili u jednoj od kabana uz bazen.  Dodatni ručnik možete iznajmiti kod hostese uz bazen.SHOPPING

Solaris-Hotel-Jure-2016-Souvenir-Shop

Vrijeme je za shopping

Jure Shop u ponudi ima novine, cigarete, osvježenje ili tipične proizvode iz regije. Budite opušteni jer ne morate ići daleko po sitnice koje će vam možda zatrebati na odmoru. U hotelu Jure naći ćete prilagođen i tematski asortiman. Kupite poklone za bližnje i suvenire nadohvat ruke.THE JURE SPA

Rendering-hotel-Jure-2016_-Wellness-1024x687

Novi The Jure Spa

Luksuzni spa centar u svojoj ponudi ima: finsku saunu, bio saunu, parnu saunu,relaksarij, vanjski bazen sa morskom vodom i podvodnom masažom, tea lounge, tretmane lica i tijela sa profesionalnim ELEMIS brandom. Svi tretmani u ponudi novog The Spa Jure bit će na bazi mora.

 


FOTOGALERIJA HOTELA JURE

 

 

U SUSJEDSTVU

RESORT

Great Resort for a great vacation

Solaris Beach Resort nalazi se na samo 6 km udaljenosti  od grada Šibenika u poznatoj hrvatskoj regiji Dalmaciji. Ovaj turistički kompleks prostire preko 4 km duga obale koju krasi 5 tematskih plaža, uključujući višestruko nagrađivanu Bijelu plažu.


DESTINACIJA

Posjetite atrakcije u regiji

Solaris Beach Resort nalazi se u srcu Dalmacije poznatoj po moru i netaknutoj prirodi, kao i po znamenitostima koje morate vidjeti  poput drevnih mediteranskih gradova  kao što su Šibenik, Trogir, Splita, Zadar, Nin. U regiji se nalaze i 2 poznata nacionalna parka – Krka i Kornati.