Hotel Jakov ****

Udoban i šarmantan Beach Hotel Jakov****  je samo nekoliko minuta udaljen od plaže. Hotel Jakov krasi ugodan interijer klasičnog dizajna s mnogo prirodnog svjetla.  Hotel Jakov **** je s druge strane  smješten  uz  prvi Aquapark u Dalmaciji.

Lounge područje za opuštanje smješteno je odmah uz recepciju. Hotelski restoran nudi dnevno svježu hranu temeljenu na lokalnim sastojcima, uključujući širok izbor mesnih i ribljih jela svaki dan.

Terrace & pool bar s pogledom na more nalazi se uz bazen s morskom vodom. Okružen je ležaljkama na kojima možete upijati sunce i opustiti se  uz velik izbor osvježavajućih napitaka.

Sobe u hotelu Jakov su udobne i lijepe. Postoje i međusobno povezane sobe koje možete odabrati za još  udobniji odmor.


SOBE & APARTMANI

Dizajn i udobnost

Udobne sobe u hotelu Jakov idealne su za odmor i opuštanje. Postoje dvokrevetne i obiteljske sobe, a u ponudi  su i  spojene obiteljske sobe koje će vaš odmor učiniti još ugodnijim i kvalitetnijim.  Sve sobe su klimatizirane, imaju mini bar i televiziju sa satelitskim programima.BAROVI & RESTORANI

Energija i osvježenje u prirodnom ambijentu

Restoran hotela Jakov krasi ambijent pun svjetla. Svakodnevno možete odabrati između mesnih, ribljih ili vegetarijanskih menija. U ponudi je i raznolik izbor slastica za desert. Prehrana se temelji se na dnevno svježim namirnicama i domaćim sastojcima koji će vam pružiti dovoljno energije za dan prepun aktivnosti. Osvježenje pronađite u Terrace & pool baru odmah uz bazen gdje se možete dobro zabaviti ispijajući omiljeno piće u dobrom društvu.BAZEN

Zabava i dobro raspoloženje uz pogled na more!

Bazen hotela Jakov ima pogled na more od kojeg je udaljen svega 2 minute hoda. Uz bazen su smještene ležaljke koje gosti prema raspoloživosti mogu slobodno koristiti. Dodatni ručnik po potrebi se može unajmiti na recepciji . Pool bar u ponudi ima razna  osvježavajuća pića i svježe cijeđene sokove.

 

SHOPPING

Pravo vrijeme za shopping

Jakov shop ima raznolik asortiman proizvoda koje biste mogli zatrebati na odmoru. U ponudi su osvježavajuća pića, novine, razglednice i markice, torbe, nakit igrače te brojne druge sitnice.  Ovdje pronađite poklone za bližnje i uspomene koje će vas sjećati na odmor u Dalmaciji.

FOTOGALERIJA HOTELA JAKOV


 

U SUSJEDSTVU

RESORT

Great Resort for a great vacation

Solaris Beach Resort nalazi se na samo 6 km udaljenosti  od grada Šibenika u poznatoj hrvatskoj regiji Dalmaciji. Ovaj turistički kompleks prostire preko 4 km duga obale koju krasi 5 tematskih plaža, uključujući višestruko nagrađivanu Bijelu plažu.


DESTINACIJA

Posjetite atrakcije u regiji

Solaris Beach Resort nalazi se u srcu Dalmacije poznatoj po moru i netaknutoj prirodi, kao i po znamenitostima koje morate vidjeti  poput drevnih mediteranskih gradova  kao što su Šibenik, Trogir, Splita, Zadar, Nin. U regiji se nalaze i 2 poznata nacionalna parka – Krka i Kornati.