REZERVIRAJ SADA

Kontakt:
Pon-Pet: 08-16:00 |Sub: | Ned: |

wellness shop

Wellness Shop

prosinac 13th, 2014

TAGS

Uživali ste u nekom od tretmana njege lica i tijela u našem Wellness&Spa centru i želite nastaviti s istom njegom kad se vratite kući. Wellness shop mjesto je gdje možete pronaći sve proizvode korištene tijekom naših tremana. Smješten je odmah uz recepciju Wellness&Spa centra.

Na policama Wellness shopa možete pronaći i kupiti visokokvalitetne proizvode renomiranih kuća. U ponudi imamo raznovrsnu preparativnu i dekorativnu kozmetiku, proizvode za njegu lica, tijela i kose. Kozmetika je to temeljena na sastojcima izuzetne kvalitete, s optimalnom koncentracijom aktivnih tvari koje garantiraju visoku učinkovitost proizvoda. Provjereni proizvodi temelje se na dugogodišnjim istraživanjima koja su rezultirala brojnim patentima.  Neki od poznatih brandova s kojima surađujemo su: Decleor, Sothys, Malu Wolz, Thalgo,  Jean Klebert, Afrodita, Babor, Pevonia Botanica, Macadamia, Loreal, Moroccanoil, Dat-Con. Želimo da pronađete sve što vam je potrebno za bezbrižno uživanje i njegu.

Brojni vanjski negativni utjecaji svakodnevno djeluju na kožu. Pravilna i redovita njega kože stoga je izuzetno važna za očuvanje njezinog zdravlja i ljepote.Dobar preparat vašu će kožu obnoviti i osvježiti, dok će loš odabir stanje kože  pogoršati. Rješenje je izabrati bogatu njegu koja će zaštititi vašu kožu. Obratite pažnju na proizvode koji odgovaraju upravo vašem tipu kože. Kvalitetna kozmetika postaje jedini pravi odabir za vas. Kvalitetni proizvodi kakve Wellness shop nudi temeljito hrane, njeguju i čine kožu mekom na dodir. Oduševit će vas čisto, opuštajuće, senzualno i mirisno  šarenilo izbora. Pripremili smo raznolik asortiman proizvoda prema specifičnim namjenama. Sigurno se želite pobrinuti da vaše lice ima adekvatnu njegu kao i različita područja, primjerice vrat ili nježna koža oko očiju.  Jako je važna i pravilna njega kose koja će joj pružiti čvrstoću, oblik i sjaj. Za kosu i lice također imamo velik izbor različitih proizvoda.

Sve što nas uljepšava dobro je ulaganje. Kad svom tijelu posvetite potrebnu pažnju odmah počnete drukčije zračiti.  Poklonite sebi njegu, ljepotu i zdravlje wellness shop kupnjom.