REZERVIRAJ SADA

Kontakt:
Pon-Pet: 08-16:00 |Sub: | Ned: |

Vjenčanja

lipanj 13th, 2013

TAGS

Solarisova vjenčanja iz bajke: Pravo mjesto za sudbonosno ‘da’

Uza sve brojne epitete koji ga s razlogom krase, Solaris je i jedinstvena destinacija za vjenčanje iz snova

Solaris Beach Resort jedinstvena je destinacija za sve mladence željne nezaboravnog početka bračnoga života. Ne samo zato što Solaris organizira nesvakidašnja tematska vjenčanja, nego i stoga što na jednome mjestu nudi raznovrsne aktivnosti i događanja, kako za mlađe, tako i za starije goste.

Kad je o tematskim vjenčanjima riječ, Solaris nudi ponešto za svačiji ukus. Tako se budućim mladencima koji žele u bračnu luku uploviti u autentičnom dalmatinskom okruženju nudi vjenčanje u popularnom Dalmatinskom etno-selu.
Za manja vjenčanja, nerijetko glamuroznija od onih velikih, tu je terasa restorana Trattoria s koje puca pogled na cijeli šibenski arhipelag. Savršena je to kulisa vjenčanja na brodskoj palubi koja brodi pučinom! Žele li se pak mladenci zaista “pustiti od kraja”, bračne zavjete mogu izreći na otvorenome moru u našoj Galiji! A oni koji žele potpuni minimalizam, u Solarisu mogu bosonogi stupiti na plažu i u brak zaploviti s – nogama u pijesku.

Mnoštvo je razloga za organizaciju vjenčanja u Solarisu: od paketa “ključ u ruke” te prepuštanja pripreme svih detalja u vezi s vjenčanjem našim vještim i sposobnim djelatnicima do organizacije popratnih događanja koja će upotpuniti i obogatiti svadbeno slavlje. I na kraju – no ne i najmanje važno – Solaris mladencima daruje noćenje u ljubavnome apartmanu u našim hotelima.. Sretno, mladenci!

 

 

Za sve informacije i upite vezano za vjenčanja i proslave u Solarisu, kontaktirajte nas na mail:

[email protected]

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Predmet

Vaša Poruka