REZERVIRAJ SADA

Kontakt:
Pon-Pet: 08-16:00 |Sub: | Ned: |

In VINO veritas!

listopad 2nd, 2014

TAGS

Solaris je jedno od top odredišta na jadranskoj obali za uživanje u kvalitetnoj kapljici, po kojoj je ovaj dio Hrvatske obale globalno poznat

Vino je tradicionalno alkoholno piće u Dalmaciji te kao takvo ima poseban status – nimalo drukčiji od škotskoga viskija ili češkoga piva! Važnost je vina u Dalmaciji neupitna. Zašto bi onda i u Solarisu bilo drukčije!? Svaki će naš gost, pa i najzahtjevniji štovatelj vina, u Solarisu doći na svoje.

U našem se resortu, posve iznenađujuće (a možda čak i endemski!), vinograd nalazi odmah ispred hotela Ivan! Poneki će se gost možda i začuditi takvim položajem, ali će znalac odmah shvatiti što ti redovi loza znače – izvrsnu vinsku kartu!

Naš resort krije vinski bar, a on, baš kao i champagne bar hotela Ivan, nudi cijenjena vrhunska vina iz svih krajeva svijeta. Neizostavno vino na svim vinskim kartama naših ugostiteljskih objekata je cijenjeni Babić. Vino je to koje izrazito štuju u Šibeniku i Dalmaciji, a kako ne trpi patvorenost, često ćete čuti kako je to “pravi Babić” – pogotovo kušate li ga kod nas.

Lijepo je ispiti čašu vina u restoranu uz more, ali znalac će otići ravno u vinski podrum našega Dalmatinskoga etno-sela. Prava temperatura za zrenje vina, prigušeno svjetlo te mirisni pršuti i pancete koje vise sa stropa očekivan su ambijent za sve ljubitelje ića i pića – a ritual natakanja vina iz drvene bačve dirnut će i u najtvrđe srce. U zdravlje!