REZERVIRAJ SADA

Kontakt:
Pon-Pet: 08-20:00 |Sub: 09-19:00 Ned: 09-19:00 |

TAGS

I ja sam sretna!

Baš kao i svakog roditelja, ništa vas ne čini sretnijim nego vidjeti svoje dijete sretno. U Hotelu Andrija naš je cilj da ni praznici ne budu iznimka! Beskrajno puno zabave za vaše klince – i najbolji odmor ikad! Od trenutka kad se prijave – na vlastitoj dječjoj recepciji – neće htjeti otići.

Naš 2017 Summer Club program* namijenjen djeci do 12 godina starosti, bit će bolji nego ikad. Za vašu djecu organiziramo zabavne aktivnosti koje su im dostupne cijeli dan. Svaki dan. Zabava i aktivnosti Kids’ Summer Cluba traju od 12. lipnja do 16. rujna, od 9 do ponoći.

Za vaše klince osmislili smo širok raspon igara i aktivnosti, od kreativnih i umjetničkih do opuštajućih i sportskih. Oni sami odlučuju u čemu će sudjelovati. Stvorit će nova prijateljstva iz cijelog svijeta, dok uživaju u neovisnosti. A naravno, to je vrijeme kad se vi kao roditelj možete opustiti i biti potpuno bezbrižni. Iskoristite priliku i odvojite vrijeme samo za sebe, uživajte u bazenu, baru i obližnjoj plaži dok se vaša djeca zabavljaju. Oni znaju gdje se nalazite kada vas trebaju, jer nikada niste daleko!

*Imamo 2 programa: za dob od 3 – 6 i 7 – 12 godina.

 

REZERVIRAJ SADA