REZERVIRAJ SADA

Kontakt:
Pon-Pet: 08-16:00 |Sub: | Ned: |

En Vogue Beach Club

travanj 1st, 2013

TAGS

En Vogue Beach Club: Solarisov kutak za chillanje

Uz brojne vodene efekte bazena, jacuzzija i zvuke DJ-a, En Vogue Beach Club je mjesto gdje ćete uvijek naići na dobru zabavu i beach party. Uzavrelu atmosferu ugasite nekim od brojnih koktela iz vještih ruku naših koktel majstora. Uživajte u prekrasnom pogledu na šibenske otoke neposredno uz more.

Mlađi posjetitelji Solaris Beach Resorta obožavaju naš En Vogue Beach Club u kojem tijekom cijeloga dana, u bazenima i izvan njih, mogu uživati u najvećim hitovima svjetskih top-ljestvica. Domaće DJ zvijezde, gostovanja brojnih glazbenika i nezaobilazni ljetni kokteli zabavu u En Vogue Beach Clubu učinit će nezaboravnim iskustvom.

Usred našega resorta, među sadržajima namijenjenima najmlađima, najstarijima, kamperima, sportašima i avanturistima, nalazi se i maleni dio Jadrana čiji je bitak zadovoljenje potreba partijanera željnih dobre vibre. Brojni bazeni obiluju fontanama i vodenim efektima, a uz jacuzzi tu je i pravi pravcati bar u vodi.

Može li biti bolje: sjedite s nogama u hladnome moru pod sjenom palme, a barmen vam priprema koktel po želji?

Sve to i još malo više dio je atmofsere našega En Vogue Beach Cluba. Mjesto je to gdje ćete uvijek naići na dobru zabavu i after beach party koji traje svaki dan, sedam dana u tjednu od 15 do 19 sati! Uzavrelu atmosferu tako lijepo upotpunjuje vješto pripremljen koktel, a hladi prekrasan pogled na šibenske otoke smještene nasuprot našega resorta.

Odgovorno tvrdimo da ovakvog mjesta na našoj obali nema – izvrsna party destinacija koja nudi vrhunski party program, a istodobno gosta od željenoga počinka u miru i tišini dijeli tek nekoliko minuta hoda!

Dakako, u klubu vrijedi pravilo +18, a svatko tko pogleda fotke koje na Facebooku dijele oduševljeni partijaneri shvatit će o čemu govorimo! Izvrsnu atmosferu jamče i rezidentni DJ-evi kojima je zadatak pogostiti vaše uho vrhunskim zvukom, a njih pak dopunjuju razna gostovanja saksofonista, violinista i drugih glazbenika. Party koji nikada ne prestaje!

Keep Calm & Enjoy En Vogue After Beach Party. Welcome! 🙂