REZERVIRAJ SADA

Kontakt:
Pon-Pet: 08-16:00 |Sub: | Ned: |

TAGS

Solaris d.d. je najbolja velika tvrtka u Šibensko – kninskoj županiji

‘Zlatna plaketa’ Županijske gospodarske komore Šibenik za rezultate poslovanja u 2015. godini dodijeljena je 18. listopada na svečanoj sjednici u Solaris Beach Resortu.

Solaris d.d. ujedno je i dobitnik Zlatne plakete u kategoriji velikih tvrtki i to drugu godinu zaredom. Ukupno Solaris d.d. se može pohvaliti s čak 6 Zlatnih plaketa koje pokazuju kontinuirani uspjeh kompanije.

Predsjedniku Uprave Solarisa Goranu Zriliću plaketu je uručio potpredsjednik HGK Želimir Kramarić.     Direktor Zrilić izjavio je: „Solaris danas ostvaruje preko 830 tisuća noćenja godišnje što je 70 posto ukupnog broja noćenja u Šibeniku. Prihodi lani iznosili su 300 milijuna kuna, a samo u obnovu i dogradnju hotela Jure, koji je bio domaćin svečane sjednice uloženo je 27 milijuna eura.“

Solaris Beach Resort koji ima 5 tematskih plaža na 4 km dugoj obali, 5 hotela, kamp, marinu i brojne atrakcije među kojima se ističu Aquapark i Dalmatinsko Etno Selo nastavit će razvijati ponudu i sadržaje i u 2017. godini. Novosti provjerite na www.solaris.hr uskoro.