REZERVIRAJ SADA

Kontakt:
Pon-Pet: 08-16:00 |Sub: | Ned: |

proljece-ljeto-plaza-cocktail

TAGS

Ovdje u Solarisu već smo dobrano zakoračili proljetnim stazama. Mediteransko bilje obuzelo nas je svojim mirisom, vjeverice- zaštitna lica Solarisove faune- razigrano jurišaju naseljem, prozračne zrake sunca blago se reflektiraju o bistro more, pozivajući najhrabrije da se odvaže na svoju prvu ovogodišnju banjadu.
U periodu dok priroda skida svoj teški, zimski plašt, i tijelo zahtijeva određenu prilagodbu. Ravnoteža organizma u Solarisu dolazi kao sastavni dio okoline. Šetnje i jogging po 4,5 km dugoj šetnici uz more, brojni sportski i rekreativni sadržaji, samo su dio okoline koja ima regenerirajući učinak na vaše tijelo.
Ljeto samo što nije započelo, a vi osjećate umor, nedostatak energije, potpuno ste nespremni na razodijevanje i uskakanje u najudobnije krpice? U Solarisu takvom problemu mjesta nema. U potpuno novom Wellness & Spa centru pomno smo kreirali brojne wellness pakete i sadržaje, kako bismo ugodili i onim najzahtjevnijima. Jedan od svega pet wellness centara u Hrvatskoj koji sadrži ovaj posebni ritual kupanja tijela, jest naš Welness & Spa Mediteranski vrt. Riječ je o Hamam turskoj kupelji u kojoj su orijentalni ritual kupanja tijela, toplina i vlažnost parne kupelji, piling te masaža i mirisi glavni elementi. Znatiželjni ste? Uvjerite se na koji način voda kao temeljni izvor života pokazuje svu svoju moć, njegujući vaše tijelo i pružajući Vašem duh potpunu regeneraciju.
Ukoliko želite priuštiti ugodan i opuštajući tretman svojoj boljoj polovici i sebi, prepustite se Vip Spa Private oazi u potpunoj izoliranosti i privatnosti. Serial ljekovita kupka, aromapakung, odmaranje na vodenim krevetima, aromamasaža tijela te uživanje u blagodatima mliječne kupke, samo su dio doživljaja koje ćemo Vam otkriti. Marine Deep relaxation, Mediteranski doživljaj uz brojne masaže s aromatičnim biljem, finskom saunom, aromasaunom s kromoterapijom, relaksarijem pod vedrim nebom, kupkama, hranjivim pakunzima te raznim pilinzima, oslobodit će vaše tijelo i od najmanjeg atoma negativne energije te vas potpuno pripremiti za nadolazeće vruće dane.
Naposlijetku, priuštite si cijeđeni prirodni sok od svježeg voća i povrća ili neki iz bogate ponude prirodnih, relaksirajućih čajeva te nazdravite ljetu!