REZERVIRAJ SADA

Kontakt:
Pon-Pet: 08-16:00 |Sub: | Ned: |

Predstavljamo Amadria Park

srpanj 14th, 2017

TAGS

Očekuje nas uzbudljiva budućnost 

Solaris luksuzni hoteli Ivan, Jure i Andrija, a od 2018. i Hotel Jakov, prelaze u Amadria Park, zajedno s još jednom poznatom hotelskom grupom, Milenij hoteli u Opatiji. Naše atrakcije, Dalmatian Ethno Village, En Vogue Beach Club, Galija Explorer Ship i Dalmatia Aquapark pružaju jedinstven doživljaj gostima Amadria Parka u Šibeniku.

 

Što je novo u 2017

Dodali smo tradicionalnu kuću za proizvodnju sireva u našem Etno selu, kako bi naši posjetitelji imali priliku kušati organski, svježi sir, napravljen tog dana. U Svibnju smo s ponosom predstavili naš novi Konvencijski Centar Šibenik, koji je ujedno i najveći na Jadranu. Ovime smo odveli svoje poslovanje na potpuno novi nivo,

En Vogue Beach Club dobio je novu vodenu atrakciju koja je dodatno poboljšala party iskustvo na plaži, a u Srpnju je ugostio i evente Salsa Beach Splash Festivala.

 

Planovi za 2018

Hotel Jakov biti će potpuno obnovljen i ponovo otvoren sa 326 soba i 4 zvjezdice! Također pripremamo novi projekt “heritage” hotela u Zagrebu s 111 soba, na uzbudljivoj lokaciji u samom centru grada.

http://www.amadriapark.com