REZERVIRAJ SADA

Kontakt:
Pon-Pet: 08-16:00 |Sub: | Ned: |

TAGS

Pozitivni učinci mora na cijeli organizam odavno su poznati. More umiruje i obnavlja životnu energiju. Blagotvorno djeluje i oslobađa od svakodnevnog stresa. Šum valova i morski zrak opuštaju, te revitaliziraju um i tijelo.

Ljetovanje uz more idealno je za sportske aktivnosti koje su dobre ne samo za oblikovanje tijela i zabavu, već i za zdravlje. Uživajte na plažama u Solarisu uz razne rekreativne sadržaje primjerice plivanje, ronjenje, surfanje, odbojku na plaži. Preporučamo i popularni aquagym s našim animatorima. Uronite u vodu i uživajte u morskim sportskim aktivnostima.

More je prepuno minerala koji prodiru duboko u kožu i izvor su zdravlja i ljepote. U svakoj litri morske vode nalazi se 35g mineralnih soli. Morska sol je bogata različitim elementima, sadrži magnezij, jod, željezo, fluor i silicijevu kiselinu. Zahvaljujući svom sastavu morska voda, potiče rad metabolizma, jača imunitet i poboljšava izgled kože.

Morski zrak potiče duboko disanje, a pogled na plavetnilo opušta.  Šetnja uz more stvara ugodan osjećaj i potiče dobro raspoloženje. Obnovite cijeli organizam uz plažu.

Tople kupke s morskom soli imaju relaksirajući učinak na napete mišiće. Preporučamo da se opustite uz ljekovite kupke i rituale u našem Wellness & Spa centru. Koža nakon njih postaje sjajnija i baršunasta.

Bazeni u Solaris wellnessu  imaju  hidromasažne podvodne efekte  i whirlpoole koji će vas zabaviti i opustiti cijelo tijelo. Dva od čak šest unutarnjih bazena su s morskom vodom.

More pruža brojne blagodati za tijelo, a pozitivno djeluje i na duh, te potiču pozitivne emocije.  U moru pronađite neiscrpan izvor energije i ljepote.