REZERVIRAJ SADA

Kontakt:
Pon-Pet: 08-16:00 |Sub: | Ned: |

salsa solaris

TAGS

Ljeto je kao stvoreno za salsu. Najbolji  provod ovog ljeta za plesače i zaljubljenike u ples je Salsa beach splash u Solarisu. Plešite punih 6 dana i 5 ludih noći; od 14.-19.7.2015. Plaža, more, ples i partiji ovdje se nalaze u savršenoj kombinaciji za nezaboravan provod .

Graphic20

Niz vrhunskih plesača još jednom će začiniti plesne podije u Solarisu. Na radionicama pravih majstora zanata za početnike i prave salsa majstore naučite nove okrete od najboljih salserosa na svijetu.  Dolaze  Franklin Diaz, Griselle Ponce, Kwenda Lima i Leon Rose koji svojom  energijom, entuzijazmom i vještinom obaraju s nogu.

Niz vrhunskih plesača još jednom će začiniti plesne podije u Solarisu. Na radionicama pravih majstora zanata za početnike i prave salsa majstore naučite nove okrete od najboljih salserosa na svijetu. Dolaze Franklin Diaz, Griselle Ponce, Kwenda Lima i Leon Rose koji svojom energijom, entuzijazmom i vještinom obaraju s nogu.

Hot spot uz Legend Bar  je  najcool mjesto gdje se svi prije ili poslije nađu. Dođite na pool party,  open air party ili izlet brodom.  Provedite dan na plaži i vratite se plesati preplanule puti. Spontani tulum  je na svakom koraku. Pridruži se i ti!

Graphic21

Prepustite se ritmu salse  u Palma beach baru!  i Dj-i svjetskog glasa DJ Gabriel, DJ Shaan, DJ Blaise, DJ Loic & DJ Martinelli spremaju nove playliste. Plešite od sumraka do zore i od zore do sumraka. Ohladite se u bazenu s koktel u zagrijanoj atmosferi.

Graphic22

Ponesite dobro raspoloženje i spremni ste za najbolji plesni tulum ovog ljeta. Spektakularni šestodnevni party ostaje u dugom toplom sjećanju. Svakako ćete poželjeti doći opet i ponovo se prepustiti vrućem ritmu salse.

Dođite i osjetite euforiju.