REZERVIRAJ SADA

Kontakt:
Pon-Pet: 08-16:00 |Sub: | Ned: |

La dolce vita!

studeni 3rd, 2014

TAGS

Iz godine u godinu Solaris svoje mlađe i starije goste oduševljava raznovrsnom ponudom slatkiša koje kreiraju vrhunski slastičari

Rijetko se koja hotelska kuća ili resort može pohvaliti vlastitom proizvodnjom kao što to može Solaris Beach Resort. Osim vina koje dolazi iz naših vinograda, ribe koju pred Solarisom love naši ribari te dalmatinskoga sela u kojemu se služi voće i povrće uzgojeno kod nas, i sve slastice u resortu proizvodimo sami!

Raznovrsne i maštovite torte i kolači, dnevno svježi sladoled i nebrojena slatka peciva, neizostavne krafne i croissanti – sve te slatke divote pripremaju se unutar Solarisa. Tako svojim gostima jamčimo svježinu, izvrstan okus te dostupnost u svakome trenutku. Vrijedne ruke naših slastičarki svaki dan brižno i pažljivo pripremaju i dekoriraju slastice. One, pak – dokazano – nailaze na oduševljenje gostiju i posjetitelja Solarisa, bilo da gost bira krišku torte uz kavu ili jutarnji croissant.

Kako je ljeto vrelo doba, najvažnije je napomenuti da se sladoled, kao i slastice s kremom pripremaju dnevno. Naša je kontrola kvalitete namirnica rigorozna, tako da gosti mogu opušteno uživati u slatkome životu tijekom cijele sezone! Posebno toplo preporučujemo da tijekom boravka u Solarisu posjetite našu slastičarnicu SweetDreams čija će ponuda zasigurno zadovoljiti i najzahtjevnijega ljubitelja slastica.