REZERVIRAJ SADA

Kontakt:
Pon-Pet: 08-16:00 |Sub: | Ned: |

TAGS

Solaris Beach Resort poprima novi impresivni izgled. Novi Lifestyle hotel Jure****+ postaje moderan i sofisticiran hotel za sve koji se na odmoru žele opustiti i dobro zabaviti.
Hotel Jure bit će potpuno rekonstruiran u ulaganju vrijednom čak 28 milijuna eura što podrazumijeva izgradnju dodatna 3 kata s kojima će hotel Jure dobiti 160 soba više. Gosti će tako ukupno na raspolaganju imati 384 visokokvalitetne hotelske sobe i luksuzna apartmana za savršen odmor nakon zabave.
Dizajn novog hotela Jure****+ hotela je prozračan i elegantan tako da stvara opuštajuću atmosferu u ambijentu otvorenog koncepta gdje su interijer i eksterijer povezani i međusobno razdvojeni tek pomičnim staklenim stjenkama. Inovativno su osmišljena i dva potpuno nova hotelska restorana sa širokom ponudom ukusnih jela temeljenih na lokalnim i sezonskim namirnicama.

Hotspot novog hotela će se nalaziti uz vanjski bazen uz birane ritmove na stalnim zabavama party raspoloženje, a u hotelu je osmišljena i posebna zona za opuštanje. Novi Wellness & Spa u hotelu Jure namijenjen je svima željnima luksuzne i opuštajuće atmosfere. To je prostor u kojem ćete se ugodno osjećati i moći uživati u biranim tretmanima s temom mora.
Zanimljivost je i činjenica da je hotel u izvornom projektu poznatog arhitekta Borisa Magaša prije više od 50 godina imao dodatne katove koji će se podići ovom prilikom. Uređenjem te novim sadržajima hotel će, premda kategoriziran s 4 zvjezdice, imati sve elemente i ugođaj hotela s 5 zvjezdica.
Pozivamo vas da među prvima boravite u novom, luksuznom i zabavnom Solaris hotelu Jure****+.