REZERVIRAJ SADA

Kontakt:
Pon-Pet: 08-16:00 |Sub: | Ned: |

frisbee-fangen-freund-partnerschaft-heben

Igre na plaži

kolovoz 26th, 2015

TAGS

Svi vole kupanje, sunčanje i more, ali vama nije dovoljno izležavanje na plaži? Imamo nekoliko prijedloga za vas. Odmjerite spretnost uz igre na plaži, u dobrom društvu vrijeme će proletjeti.

Badminton

Sve što trebate za uživanje u ovoj rekreaciji su 2 lagana reketa i badminton loptica. Zabavno je svima, a sati prođu u tren oka.

Odbojka na plaži

Posebno omiljen sport za mlade odbojka na plaži igra se najčešće na pijesku . Podijelite se u 2 ekipe i zaigrajte bosonogi. Prijatelji mogu navijati.

Picigin

Picigin se počeo igrati u Splitu prije više od 100 godina. Pravila su jednostavna: nekoliko igrača u dodaje se lopticom u plićaku udarajući je dlanovima i pazeći ne padne u more. Pobjednika nema, samo odlične zabave.

Puštanje zmaja

Puštanje zmaja odlična je obiteljska zabava na vjetrovit dan. Izrežite romb od tvrdog papira, oslikajte ga s djecom po želji , učvrstite špagom i pustite da leti. Zapamtite da uže mora biti dugo da zmaj poleti visoko.

Izrada dvorca od pijeska

Ponesite kantice, lopatice i grablje i napravite prave skulpture od pijeska. Pokažite svu kreativnost oblikujući  mostove i kule dok pretvarate dvorce iz mašte u stvarnost. Možete iskopati rupu u pijesku, napuniti je morem i tako dobiti jezerce.

Boćanje

Boćanje se igra na terenu uz plažu. Idealna je razbibriga za sve generacije. Predlažemo da, ako ste s djecom, ponesete lagane plastične boće i zaigrate na pijesku.

Frizbi

Za uživanje u bacanju diska trebate dan s malo ili nimalo vjetra. Možete trčati i bacati se za njim, ali ne i trčati s frizbijem u ruci.

Skupljanje školjki

Uzmite masku i peraje ili među oblucima u plićaku pronađite školjke koje možete ponijeti za uspomenu ili od njih izraditi nakit.

Crtanje

Na pješčanoj plaži ostavite vlastiti trag. Napravite crtež u pijesku, napišite inicijale ili ostavite otiske stopala i poruku koja će vas uvijek podsjećati na ugodne trenutke provedene u Solarisu.  Svakako ovjekovječite crtež fotografijom.

Ljetovanje znači dobar provod. Nadamo se da će igre na plaži koje smo predložili poslužiti kao dobra inspiracija  za dodatno opuštanje i zabavu. Provedite dane pune igre i smijeha, daleko od buke svakodnevnog života, baš kako na odmoru i treba biti.