REZERVIRAJ SADA

Kontakt:
Pon-Pet: 08-16:00 |Sub: | Ned: |

Wellness

Frizerski salon

prosinac 13th, 2014

TAGS

Frizerski salon našeg Wellness&Spa centra pravo je mjesto za sve one koji su o potrazi za novom frizurom, stručnim savjetom ili kvalitetnim tretmanom kose.
Stručno osoblje poslušat će vaše želje, dati vam savjet ili predložiti novu modernu  frizuru koja će vas učiniti drukčijim od drugih. Tu smo da pomognemo ako niste sigurni u izbor dužine ili boje.

Odabir dobrog i kvalificiranog frizera izuzetno je važan. Naši frizeri stalno se usavršavaju i pršte novim idejama. Frizura je važan dio osobnog stila i primijenit ćemo najnovija znanja i vještine na  vašoj kosi. Njegujemo individualni pristup jer želimo biti sigurni da ste dobili najbolju frizuru baš za vas.

Moderno opremljen prostor našeg salona uređen je u mediteranskom stilu u blagim tonovima lavande.   Tu možete napraviti frizure kojima ćete istaknuti svoju prirodnu ljepotu. Frizerski salon pruža ambijent u kojem ćete se potpuno opustiti.

Koristimo profesionalne preparate visoke kvalitete za vrhunsku njegu kose s dugotrajnim efektom. U nekoliko stručnih poteza napravit ćemo vam frizuru iz snova, i to po  povoljnoj  cijeni. Možete dobiti  pranje i šišanje kose, masažu vlasišta i stiliziranje. Oblikovat ćemo  frizuru kojom će se vaša kosa pokazati u punom sjaju.  Sposobni smo izraditi zahtjevne svečane i glamurozne frizure. Boju kose kod nas možete promijeniti, osvježiti preljevom, staviti pramenove i neutralizirati neželjene tonove. Pružamo i brojne tretmane za revitalizaciju kose. U frizerski salon možete doći i zbog dodatnih tretmana ljepote, primjerice želite li urediti obrve, napraviti manikuru ili pedikuru. Muškarci i djeca također mogu sebi priuštiti njegu i doći na šišanje ili masažu tjemena.

Pružite svojoj kosi najbolje.

 

Rezervacije možete izvršiti svaki dan u vremenu od 8-21h na telefonski broj +385/22/363-970