REZERVIRAJ SADA

Kontakt:
Pon-Pet: 08-16:00 |Sub: | Ned: |

Wellness & Spa Mediterranean

Fitness

veljača 26th, 2015

TAGS

Ostati u formi važno je i tijekom odmora. Imate li potrebu i želju za vježbanjem novouređena fitness dvorana s brojnim modernim spravama za tjelovježbu pravo je mjesto za vas. Tu možete izvesti raznolike vježbe prilagođene vašem nivou kondicije i snage. Ubrzat ćete metabolizam, poboljšati kondiciju i osjećat ćete se rasterećeno.  Bez obzira želite li popraviti zdravlje, smršavjeti, oblikovati tijelo ili jednostavno uživati u fizičkoj aktivnosti dođite provesti zabavne trenutke vježbajući s nama.

Vježbanje je odličan način za ostajanje u dobroj fizičkoj formi.  Pronađite oblik aktivnosti u kojem ćete uživati. Vrijeme će proletjeti uz kardio trening, vježbe s utezima ili na pokretnoj traci. Želite li  još bolji osjećaj pružamo vam mogućnost individualnog treninga s instruktorom. Stručno će procijeniti vašu spremnost i voditi vas kroz izbor vježbi osmišljen upravo za vas. Kombinacijom vježbi i pozitivnog stava dobit ćete odgovarajuće rezultate.

Fitness dvorana iz koje se pruža pogled na more zaista je posebna. Pravi  je izbor za vas želite li efektno trenirati ili se jednostavno nadograđivati. Pred vama je ono što želite postići bili to bolji imunitet i zdravlje ili kontrola težine. Sigurno je da će vam se popraviti  raspoloženje, a san postati kvalitetniji.  Kombinirajte vježbe i serije da unaprijedite rezultate.

Tjelovježba smanjuje stres, poboljšava samopouzdanje i cjelokupno zdravlje. Sagorijeva kalorije i podiže nivo izdržljivosti i fleksibilnosti. Oblikovanje tijela pružit će vam bolji osjećaj svježine, a aktivnosti koje vas čine sretnima doprinijet će razvoju, uspjehu i sreći.  Upravo zato želimo da fitness postane vaša omiljena dnevna postaja u Solaris Beach Resortu.