Loading Events
Find Events

Event Views Navigation

Past Events

Events List Navigation

travanj 2018

Festival Kulturaljka

travanj 15 - travanj 16

Dvodijelni kulturno/glazbeni festival u kojem aktivno sudjeluju mladi stanovnici Šibenika. Od 2011. se tradicionalno održava zadnje subote prije Uskrsa.

Find out more »

Uskrsni doručak

travanj 17

Tradicionalni Šibenski Uskršnji doručak, u organizaciji TZ grada Šibenika i Udruženja obrtnika, održava se svakog Uskrsnog Ponedjeljka i tradicionalno označava početak turističke sezone.

Find out more »

Tour of Croatia

travanj 18 - travanj 23

Prvi put održana 2015. Tour of Croatia je biciklistička utrka duga preko 1000 km, koja se odvija u šest etapa (dana), prolazeći u trećoj etapi i kroz Šibensku regiju.

Find out more »
svibanj 2018

Croatia Travel Festival

svibanj 25 - svibanj 28

Hrvatski festival putnika u Šibeniku, koji se od 2012. održava jednom godišnje, okuplja kako hrvatske, tako i strane putopisce i putnike kako bi zajedno sudjelovali u razgovorima o putovanjima, zanimljivim predavanjima, radionicama i zabavnim programima.

Find out more »
lipanj 2018

Taste the Mediterranean

lipanj 1 - lipanj 4

2017 održat će se 4. po redu Festival Okusi Mediterana u Šibeniku, kulturni i gastro event koji predstavlja različite aspekte Mediteranskog tipa prehrane, kroz brojne radionice, okrugle stolove, kulinarska predavanja, kušanja i još više!

Find out more »

Basketball turnir u spomen Draženu Petroviću

lipanj 7

Memorijalni košarkaski turnir Dražen Petrović održava se svake godine na godišnjicu smrti poznatog košarkaša (07.06), u igri 3 na 3 u kategoriji kadeta i seniora, nakon čega slijedi glazbeni i zabavni program.

Find out more »

Šibenik Classis Films Nights

lipanj 11 - lipanj 14

Festival klasičnog filma održava se svakog ljeta na tvrđavi Sv. Mihovila u srednjovjekovnom Šibeniku.

Find out more »

Pink Wing

lipanj 14 - lipanj 18

Pink Wing jedinstvena je lifestyle, gastronomska, humanitarna i VIP utrka, sa startom u Zagrebu i zavrsetkom u Šibeniku, koja predstavlja Jadransku magistralu kao jednu od prometnica s najljepšim krajolikom u Europi. U utrci sudjeluju automobili poznatih proizvođača kao sto su Lamborghini, Dodge, Aston Martin, Mercedes, Audi, Porsche, KTM, Ferrari, BMW i Chevrolet.

Find out more »
+ Export Events