Loading Events
Find Events

Event Views Navigation

Upcoming Events

Events List Navigation

lipanj 2018

Šibenske klapske večeri

lipanj 8 - rujan 14

U organizaciji TZ grada Šibenika , u Šibenskim klapskim večerima može se uživati cijelog ljeta, svakog četvrtka navečer od 21.30h,na Trgu Ivana Pavla II u starom gradu.

Find out more »

Ljetuj na Martinskoj

lipanj 15 - rujan 1

Ljetuj na Martinskoj je glazbeni i zabavni festival u trajanju od tjedan dana koji se održava na nekad omiljenom kupalištu Šibencana, plaži Martinska, s druge strane Šibenskog kanala, uz organiziran prijevoz brodom.

Find out more »
srpanj 2018

Regius

srpanj 13 - srpanj 15

Dvodnevni festival alternativne glazbene kulture za mlade ulazi u svoju sedmu godinu održavanja, na lokaciji bivše TEF u blizini gradske plaže Banj, na programu su brojna glazbena događanja, radionice i besplatno kampiranje.

Find out more »

Musica Appassionata

srpanj 15 - srpanj 20

Musica Appassionata Šibenski je festival klasične glazbe u trajanju od sedam dana, održava se na različitim lokacijama u starom gradu, uključujući i zgradu HNK.

Find out more »

Supertoon- festival animiranog filma

srpanj 16 - srpanj 21

Supertoon Međunarodni Festival Animacije šestodnevno je događanje koje nam pruža uvid u hrvatske i međunarodne kratkometražne crtane filmove i video produkciju, kroz natjecanja u pet kategorija, panorame, retrospektive i tematska prikazivanja filmova, izložbe, radionice i predavanja.

Find out more »

Off Jazz & Blues festival

srpanj 20 - srpanj 22

Off Jazz & Blues Festival ulazi u svoju desetu godinu održavanja. I ovog Srpnja uživat ćemo u trodnevnom festivalu uz pročelja starih šibenskih gradskih kuća kao savrešnu kulisu.

Find out more »

Šibenski plesni festival

srpanj 24 - srpanj 30

Godišnji Šibenski festival plesa održava se zadnjeg vikenda u Srpnju te brojnoj publici kroz uličnu umjetnost i digitalnu tehnologiju predstavlja umjetnost mladih na brojim gradskim lokacijama (HNK, tvrđava Sv. Mihovila i trg ispred katedrale sv. Jakova).

Find out more »
kolovoz 2018

Orguljaška ljetna škola

kolovoz 1 - kolovoz 10

Još od 1993 "Organum Šibenik" organizira ljetnu školu orguljaštva u gradu te na taj način potiče očuvanje i zaštitu šibenskih povijesnih orgulja. Sudionici uživaju u seminarima, radionicama, koncertima i predavanjima, kao i u muziciranju na devet povijesnih orgulja koje se nalaze u staroj gradskoj jezgri.

Find out more »

Večeri dalmatinske šansone Šibenik

kolovoz 19 - kolovoz 20

Dvodnevni festival Dalmatinske šansone u Šibeniku, održava se svake godine u vikendu nakon blagdana Velike Gospe. Festival je primio brojna kulturna i glazbena priznanja za iznimnu kvalitetu glazbe i izvođača. U izvedbama uživo uz pratnju orkestra i zbora sudjeluju najbolji hrvatski umjetnici, skladatelji i tekstopisci.

Find out more »
rujan 2018

Sajam u srednjovjekovnom Šibeniku

rujan 1 - rujan 3

Svake godine uoči blagdana zaštitnika grada Šibenika Sv. Mihovila održava se Međunarodni srednjovjekovni sajam, za vrijeme kojeg se cijeli grad pretvara u srednjovjekovnu tržnicu na kojoj se mogu vidjeti seljaci, obrtnici, rukotvorine, igre i zabava iz nekadašnjih vremena, kao i kušati specijaliteti iz tog doba.

Find out more »

Miss Mama Hrvatske

rujan 2

"Miss Mama Hrvatske" nacionalni je izbor za najljepšu mamu u kojem mogu sudjelovati sve majke od 23 do 53 godine, a čije finale se održava u Šibeniku.

Find out more »
+ Export Events