REZERVIRAJ SADA

Kontakt:
Pon-Pet: 08-16:00 |Sub: / Ned: /

Web_stranica_Uskrs_slika_01

TAGS

U potrazi ste za savršenim uskršnjim blagdanima za svoju obitelj? Provedite Uskrs u Dalmaciji i doživite autentične običaje i bogatstvo gastronomske ponude šibenske regije. Uživajte u dragocjenom vremenu s obitelji i sudjelujte u običajima vezanim uz jedan od najvećih i najsvečanijih kršćanskih blagdana. Topla gostoljubivost Dalmacije razbuditi će sva vaša čula.
Provjerite što vas sve očekuje u Solarisu…

Web_stranica_Uskrs_slika_02

Provedite Uskrs na opuštajućem odmoru u Dalmaciji.

Provedete li tri ili više noći u Solarisu u periodu od 10.04. do 17.04. ostvarujete 10% popusta na duži boravak.  Iskoristite odličnu ponudu Solaris Beach Resorta i upoznajte se s bogatom tradicijom Uskrsa u Dalmaciji.

 

Web_stranica_Uskrs_slika_03Uskrs u Solarisu prepun je aktivnosti za odrasle i djecu. Uživajte u prvim danima proljeća na otvorenom uz rekreaciju, Uskršnje događaje i glazbu uživo svaku večer. Poseban naglasak ponude svakako je na tradicionalnom Uskršnjem doručku u Dalmatinskom Etno Selu. Očekuju vas brojni specijaliteti i topla, obiteljska atmosfera. Dođite i proslavite Uskrs s vašim dalmatinskim domaćinima, uz more, masline i palme!Web_stranica_Uskrs_slika_04

 

Pogledaj naše zabavne Uskršnje aktivnosti!                                            >>> DOWNLOAD