REZERVIRAJ SADA

Kontakt:
Pon-Pet: 08-16:00 |Sub: | Ned: |

Wellness & Spa Mediterranean

Bazeni u Wellness&Spa Centru

prosinac 16th, 2014

TAGS

Bazeni u Wellness&Spa Centru  prava su opuštajuća oaza.  Kompleks unutarnjih grijanih bazena uređen je u mediteranskom stilu, a sastoji se od 6 bazena. Morska voda nalazi se u dva bazena, dok su preostala četiri punjena slatkom vodom. Temperature vode u bazenima razlikuju se da možete odabrati upravo onaj koji vama najbolje odgovara. Nije važno koje je godišnje doba ili kakvo je vrijeme vani bazeni su uvijek pogodni za kupanje.

Posebnu pažnju posvetili smo ugođaju. Ambijent očarava – bazeni imaju pogled na more i plaže. Bogata  vegetacija kojom su naši bazeni okruženi stvara prirodnu atmosferu. Svi gosti Solaris Beach Resorta mogu se tu doći opustiti i rekreirati.

Preporučamo da isprobate podvodnu masažu. Ima snažno terapeutsko djelovanje te potiče krvotok i opuštanje napetih mišića, a odvija se kombinacijom tople vode i zraka.

Boravak na bazenima zamišljen je također kao spoj odmora, zabave i rekreacije. Aktivirajte se na kreativan  način. Vježbajte i plivajte uz aerobik u vodi. Rekreativna aktivnost na vodi odlično će razgibati cijeli organizam. Prava je terapija u vodi za sve koji vole kvalitetan i zdrav život.  Bazeni u Wellness&Spa centru predstavljaju osvježenje, ali i odličnu tjelovježbu koja cijelo tijelo održava u ravnoteži.