REZERVIRAJ SADA

Kontakt:
Pon-Pet: 08-20:00 |Sub: 09-19:00 Ned: |

Solaris Hotel Andrija animation team

Animacija Solaris

ožujak 19th, 2015

TAGS

Pobjegli ste od gužve svakodnevnih obaveza i jedva čekate da odmor počne. Odmaknite se od stresa uz mnoštvo različitih aktivnosti koje je za vas pripremila animacija Solaris Beach Resorta.

Stvaramo zabavu za velike i male koja će vas zabaviti i opustiti. Uživajte u raznim dnevnim i večernjim aktivnostima. Pripremili smo za vas vrlo raznolik program.

Animacija za djecu i obitelj:

Poseban je tretman najmlađih za odmor iz snova. Djeca u MINI CLUBU kreću u pustolovinu plesa, aktivnosti i igara prilagođenih uzrastu. Poučne i zabavne igre oduševit će mališane. Zabavit će u druženju s vršnjacima i steći nove prijatelje. Potraga za blagom, klaun, movie time i Solarko fantasy show posebno će se svidjeti vašoj djeci.

Solarko je naša omiljena maskota. Vodi vašu djecu u svijet mašte i čarolija. Pogledajte njegovu predstavu za cijelu obitelj.

Djeca se rado maskiraju i pretvaraju u likove iz mašte. Priređujemo pravi dječji disko ples s našim kostimiranim animatorima. Uz pjesmu i ples čekaju vas smijeh, dobra zabava i puno veselja. Roditelji također mogu pokazati kreativnost. Zaplešite s djecom na Mini Disco zabavi.

Gusarska zabava na nekom od izleta galijom donosi puno dobrog raspoloženja za cijelu obitelj. Uživat ćete u pustolovnoj atmosferi. Naši animatori crtaju po dječjim licima zdravim bojama uz koje koža diše i pretvaraju ih u male gusare.

Super je zabavna i vožnja Solaris express vlakićem cijelom dužinom naše plaže od 4km uz neponovljiv pogled na more.

Zabava za odrasle:

Na odmoru se zabavite i ostanite posve opušteni.  Možete se rekreirati i dobro provesti uz razne sportske sadržaje ili glazbu po izboru.

Predlažemo da se zagrijete uz morning gym. Otkrijte Solaris i okolinu uz nordic walking. Odaberite vašu najdražu aktivnost: aerobik, 80′ aqua aerobic, aqua fun, power walking, dance school, yogilates, fitness, latino fitness, streching, workout, relax your body ili zaigrajte neki od popularnih sportova poput boćanja,streličarstva, stolnog tenisa i odbojke na pijesku.

Glazbeni jazz trio svaku večer zabavlja goste u hotelu Ivan. Volite li tradicionalnu dalmatinsku pjesmu možete uživati u klapskim večerima koje često organiziramo u našem Dalmatinskom Etno Selu.

Budite bezbrižni na odmoru. Ispunite vrijeme omiljenim aktivnostima i uživajte.  Provedite nezaboravne trenutke i  napunite baterije.

Potpuno se prepustite jer u Solarisu zabavi nema kraja.